کیک هلو و پاییز؟ شاید به منظور پختن کیک با مـیوه های تابستانی، طرز تهیه حلوا با بیسکویت پتی بور دیگر دیر شده باشد اما شواهد بر این قرار هست که هنوز هم مـی توان برخی از مـیوه های تابستانی مثل هلو یـا شبرنگ را درون مـیوه فروشی ها پیدا کرد. طرز تهیه حلوا با بیسکویت پتی بور هر چند کـه در پاییز مـیوه های تابستانی موجود درون بازار بسان لشکر شکست خورده هستند ولی باز هم مـی توان روی آنـها حساب کرد. چند ماه پیش چشمم یـه یک دستور منحصر بـه فرد کیک هلو درون سایت فود نت وورک food network خورد، نخورده دهانم را آب انداخته بود همانجا تصمـیم گرفتم کـه آنرا امتحان کنم اما اصلا نشد کـه نشد یعنی اینکه هر وقت آمدم دستور را امتحان کنم کاری پیش آمد و نتوانستم که تا اینکه چند روز پیشتر ها یک کیلو هلو و شبرنگ گرفته بودم ، زیـاد هم چنگی بـه دل نمـی زدند بزرگ و گوشتی بودند اما آنچنان هوس برانگیز نبودند بعد از گذشت یک روز، ناگهان یـاد آن دستور محشر کیک هلو افتادم، با خود گفتم درون کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست و تاخیر جایز نیست که تا اینجا هم کـه آن کیک هلو را نپختم و هی امروز و فردا کردم دیر شده هست پس سریع دست بـه کار شدم :
مواد لازم:
۲۲۵ گرم کره نرم شده
سه چهارم پیمانـه شکر
سه عدد تخم مرغ
دو ق چ وانیل یـا اسانس وانیل
۱ و ۱/۲ پیمانـه آرد الک شده و هوا داده شده
۱ ق چ بکینگ پودر
۱/۴ ق چ نمک
۱/۴ پیمانـه ماست چکیده ( زیـاد ترش نباشد) یـا مـی توانید از ماست پرچرب کـه بافت سفتی دارد استفاده کنید
۲ که تا ۳ عدد هلو یـا شبرنگ بسته بـه سایز هلو ها دارد اگر درشت بودند ۲ عدد کافیست
روش تهیـه :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. طرز تهیه حلوا با بیسکویت پتی بور همـیشـه قالب خود را قبل از هرکاری آماده مـی کنیم، به منظور این کیک من از قالب شیفون استفاده کردم ترجیحا ارتفاع قالب بلند باشد.
با همزن برقی یـا استند مـیکسر کره و شکر را مخلوط مـی کنیم و خوب همشان مـی زنیم که تا به حالت خامـه ای و نرم یـا بـه اصطلاح پفکی برسد. بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه مـی کنیم و هر بار بعد از اضافه تخم مرغ با همزن مواد را خوب هم مـی زنیم . سپس وانیل ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم اضافه مـی کنیم. موادمان را با همزن خوب مخلوط مـی کنیم.
هسته ی هلو ها را جدا مـی کنیم و به قطعات کوچکی خرد مـی کنیم ( بـه شکل مکعب های کوچک) ، قطعات هلو را با ماست مخلوط مـی کنیم و به مایـه ی کیک اضافه کرده و با یک لیسک یـا قاشق مایـه را هم مـی زنیم که تا ماست و هلو با دیگر مواد مخلوط شوند. حتما حواستان باشد کـه کلیـه مراحل هم زدن قطعات هلو و دیگر مواد با آرامش و ظرافت باشد !! مایـه کیک را درون قالب آماده شده کـه از قبل دیواره و کف آن را با کره چرب کرده ایم مـی ریزیم و در طبقه وسط فر بـه مدت پنجاه دقیقه که تا یکساعت قرارمـی دهیم تا بپزد. البته زمان پخت درون فرهای گوناگون متفاوت مـی باشد. بهترین امتحان به منظور فهمـیدن اینکه کیک پخته یـا نـه استفاده از سیخ چوبی هست بدین ترتیب کـه سیخ چوبی یـا خلال دندان را وسط کیک فرو مـی کنیم اگر موقع بیرون آوردن تمـیز بود و چیزی بـه آن نچسبیده بود کیک پخته و گرنـه بـه زمان بیشتری احتیـاج دارد . بعد از پختن کیک را از قالب خارج کنید و اجازه دهید که تا خنک شود. مـی توانید روی کیک خاک قند یـا پودر شکر بپاشید.
این کیک یکی از خوش بو ترین و لطیف ترین کیک ها مـی باشد امـیدوارم که تا وقت هنوز باقیست آنرا امتحان کنید
نوش جان و ایـام بـه کام!
: طرز تهیه حلوا با بیسکویت پتی بور[کیک هلو - آشپزخانـه مجازی - cheferia.net طرز تهیه حلوا با بیسکویت پتی بور]
نویسنده و منبع: قنادباشی | تاریخ انتشار: Mon, 23 Jul 2018 22:46:00 +0000